De Cirkel Amersfoort

De Cirkel Amersfoort is er voor jou om meer met je spiritualiteit te kunnen doen!

Sinds 2012 is De Cirkel Amersfoort actief en brengt mensen bij elkaar die geïnteresseerd zijn in de spirituele wereld. We bieden belangstellenden de mogelijkheid om meer met hun intuïtie te gaan doen. Wat valt er in spiritualiteit te (her)ontdekken en hoe kun jij je daarin verder te ontwikkelen.

Om de twee weken organiseren we o.a. een mediumavond of thema avond;

Mediumavonden
We nodigen (on)bekende mediums uit die dichtbij de spirituele wereld staan en op hun eigen wijze, maar wel altijd in zuiverheid werken. Voor zo’n avond hoeft niet altijd iets te worden meegenomen. Vaak werkt het medium via een bloem, foto of een voorwerp. De boodschap die wordt gegeven is belangrijk voor dat moment.

Thema avonden
Naast speciale geleide meditaties organiseren wij ook workshops en mag je zelf scheppen en ontdekken waar jou talent ligt met o.a. bijenwaskaarten, mandala tekenen, tarot en foto’s lezen. Durf te ervaren en te delen wat jij erbij voelt!

Een item dat ieder jaar terug keert is “Vraag maar Raak” aan de Gids
op deze avond zoeken we de verdieping op! Wat wil jij vragen of weten over de spirituele wereld? Jij kunt je vragen stellen en de antwoorden komen door via een transmedium.

Mini informatie Beurs
Vrienden van De Cirkel Amersfoort laten hun talenten zien. Je kunt bij hen terecht voor o.a. psychometrie met een foto of een voorwerp, tarot – en bijenwaskaarten. Er is tijd voor een goed gesprek en je vind er informatie over De Cirkel.

Namens Ria Groothuijse en John Hagen ben je van harte welkom om bij deze avonden aanwezig te zijn. De koffie en thee staat vanaf 19:30 uur voor je klaar. We beginnen om 20:00 uur.

Bezoekersadres:
Qi Amersfoort
Amsterdamseweg 43 A
3812 RP Amersfoort

Wil je vriend van De Cirkel Amersfoort worden? Voor € 35,00 ben je al lid en betaal je € 5,00 als je een avond wilt bijwonen.

Website: www.decirkelamersfoort.nl
Email adres: decirkelamersfoort@gmail.com

Parabasic

Parabasic