Tarot workshop

Je kent het wel, heb je tarotkaarten gekocht of gekregen, en wat dan… Een dik boek, word je daar wijzer of enthousiast van? In interactieve workshops neemt John je mee in de wondere wereld van de Tarot. Op zijn eigen spirituele wijze laat hij je kennismaken met alle "ins & outs" van de tarotkaarten. De workshop bestaat uit zes avonden die chronologisch zijn opgebouwd door elke avond een groep te behandelen.

Rider Waite Tarot voor beginners
Leuk, inspirerend, ontroerend en verassend, een echte eye opener. Dit biedt John je door zijn jarenlange ervaring van het verzorgen van privé consulten, het schrijven van een tarotboek en het werken voor de zaal. Zijn kennis geeft diepte en bijna 3D kijk op de kaarten zowel in deze wereld alsook in de spirituele wereld. Je gaat ook aan de slag met verschillende legpatronen.

Op de eerste avond ontvang je een informatiemap met daarin een heldere uitleg over de grote- en kleine arcana, de hoofdgroepen en legpatronen. Je kunt ook gebruik maken van het boek "Tarot van de New Vision".

Rider Waite Tarot vervolg
Nadat je in de workshop Tarot voor beginners kennis hebt gemaakt met de Rider Waite tarotkaarten ga je in een vervolg workshop op zoek naar meer diepgang. Je gaat met jezelf aan de slag. Door een tarotkaart te trekken stap je in je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt letterlijk huiswerk om aan jezelf te werken.

De Hofkaarten worden extra onder de loep genomen. De Hofkaarten staan voor de mensen waar je in het dagelijkse leven mee te maken hebt of krijgt. Wie zijn deze personen, en welke eigenschappen horen hierbij. Uiteraard gaan we met legpatronen aan de slag waar je de kaarten met je intuïtie probeert te duiden.

Tarot of the New Vision
Deze bijzondere tarotkaarten zijn ten opzichte van de Rider Waite Tarot 180 graden gedraaid. Je krijgt te zien wat er achter de Magiër gebeurd en waar hij naar kijkt. Op deze kaarten ontstaan nieuwe beelden die nog meer informatie geeft.

In deze workshop wordt The New Vision tarot onder de loep genomen. Tarot of the New Vision en de Rider Waite Tarot worden naast elkaar gelegd. Zo kun je nog beter het verschil op deze kaarten zien.

John heeft voor deze workshop nieuwe legpatronen gemaakt. Hiermee gaan we aan het werk. The New Vision tarotkaarten geven je een verfrissende kijk op de toekomst. Het is een mogelijkheid om je blik te verruimen en hoe jij je leven kunt veranderen en een situatie aan kunt pakken.

 

 

De workshops worden in Amersfoort gehouden.

Locatie: Amersfoort, Kelvinstraat 20 c
Dagen: Op maandagen in overleg
Tijd: 13:00 tot 15:00 uur
Prijs workshop: € 240,- (6 keer € 30,-)
Aanmelden: E-mail: arristara@ziggo.nl
Tel: 0643489113